Horoscopul de azi – 24 iunie 2014

Berbec
Te simti trist. Pentru ca nu poti sa faci ce ti se propune, refuza. Cand vei simti nevoia, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. S-ar putea sa nu fie o perioada propice pentru colaborari. Profita de in fiecare zi.
Taur
Daca nu vrei sa faci tot ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand va veni momentul, vei da curs. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. Este o zi buna pentru bani. Profita de in aceasta perioada.
Gemeni
Nu crede spusele cuiva. Daca nu doresti sa discuti despre ceea ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Cand vei simti nevoia, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o perioada potrivita pentru calatorii. Profita de in aceasta perioada.
Rac
Esti cu gandul aiurea. Daca nu iti face placere sa executi intocmai tot ce iti propune cineva, spune asta. Cand vei dori sa faci asta, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Este o perioada buna pentru dragoste. Zambeste astazi.
Leu
Daca nu vrei sa urmezi ce ti se propune, spune asta. Atunci cand va veni momentul, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Este o perioada perfecta pentru achizitii. Ofera un sfat cuiva care are nevoie saptamana asta.
Fecioara
Daca nu vrei sa executi intocmai ce iti propune cineva, spune asta. Cand va veni momentul, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Nu e o zi perfecta pentru investitii. Fii un adevarat prieten in fiecare zi.
Balanta
Pentru ca nu poti sa faci ceea ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei simti, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o zi buna pentru calatorii. Fii un adevarat prieten saptamana asta.
Scorpion
In cazul in care nu poti sa urmezi ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand va fi timpul, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Ar putea fi o perioada propice pentru achizitii. Traieste cu adevarat ziua de saptamana asta.
Sagetator
Daca nu iti face placere sa urmezi tot ce ti se propune, refuza. Atunci cand vei dori, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. E o perioada potrivita pentru achizitii. Nu uita sa zambesti in aceasta perioada.
Capricorn
In situatia in care nu vrei sa executi intocmai ceea ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Cand vei dori sa faci asta, vei da curs. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o zi perfecta pentru dragoste. Profita de azi.
Varsator
Cand nu poti sa urmezi tot ce ti se impune, spune asta. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Ar putea fi o perioada perfecta pentru afaceri. Razi astazi.
Pesti
Daca nu iti face placere sa executi intocmai ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Cand va veni momentul, vei da curs. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Nu e o perioada propice pentru investitii. Nu uita sa zambesti azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *