Horoscopul de azi – 23 iunie 2014

Berbec
Esti optimist. In cazul in care nu poti sa executi intocmai tot ce ti se propune, spune asta. Atunci cand va veni momentul, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Nu e o perioada propice pentru bani. Razi azi.
Taur
Daca nu iti face placere sa urmezi ce ti se propune, fii sincer. Cand va fi timpul, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Este o perioada buna pentru amor. Aminteste-ti sa zambesti saptamana aceasta.
Gemeni
Crezi spusele cuiva. Daca nu doresti sa urmezi ce iti propune cineva, refuza. Atunci cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Ar putea fi o perioada perfecta pentru bani. Aminteste-ti sa zambesti saptamana aceasta.
Rac
Te gandesti departe. Daca nu vrei sa executi intocmai ceea ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Cand vei dori sa faci asta, vei da curs. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Nu e o zi perfecta pentru amor. Razi azi.
Leu
In cazul in care nu poti sa faci ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Cand vei simti, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. S-ar putea sa fie o perioada propice pentru investitii. Profita de ziua de astazi.
Fecioara
Daca chiar nu vrei sa faci ceea ce iti propune cineva, spune asta. Cand vei dori, vei da curs. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o perioada perfecta pentru bani. Traieste cu adevarat ziua de in aceasta perioada.
Balanta
Cand nu poti sa discuti despre tot ce iti propune cineva, fii sincer. Cand vei simti nevoia, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o perioada potrivita pentru colaborari. Profita de in fiecare zi.
Scorpion
In cazul in care nu poti sa discuti despre ceea ce iti propune cineva, refuza. Cand va fi timpul, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Este o perioada propice pentru amor. Profita de ziua de saptamana aceasta.
Sagetator
Cand nu poti sa executi intocmai ce iti propune cineva, spune asta. Atunci cand vei simti nevoia, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. S-ar putea sa fie o perioada perfecta pentru investitii. Fii un adevarat prieten astazi.
Capricorn
Daca nu doresti sa faci ce ti se propune, fii sincer. Atunci cand vei simti, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o perioada buna pentru bani. Traieste cu adevarat ziua de saptamana asta.
Varsator
Nu vrei sa faci ceea ce ti se impune, pur si simplu spune NU. Atunci cand vei simti, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. E o perioada buna pentru relatii. Zambeste azi.
Pesti
In cazul in care nu poti sa urmezi tot ce ti se propune, fii sincer. Atunci cand va veni momentul, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o zi perfecta pentru dragoste. Razi azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *