Horoscopul de azi – 22 iunie 2014

Berbec
Prietenii au senzatia ca esti distant. Daca nu iti face placere sa discuti despre ce iti propune cineva, fii sincer. Cand vei dori sa faci asta, vei face. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. Este o zi perfecta pentru afaceri. Fii un adevarat prieten azi.
Taur
Daca nu iti face placere sa discuti despre ce iti propune cineva, spune asta. Cand vei dori sa faci asta, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. S-ar putea sa fie o perioada potrivita pentru bani. Nu uita sa zambesti in aceasta perioada.
Gemeni
Te preocupa spusele cuiva. Daca nu doresti sa urmezi ce iti propune cineva, refuza. Cand vei dori, vei da curs. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Ar putea sa nu fie o zi buna pentru relatii. Ofera un sfat cuiva care are nevoie in aceasta perioada.
Rac
Te gandesti la cineva. In cazul in care nu poti sa faci ce ti se propune, spune asta. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o zi potrivita pentru achizitii. Profita de ziua de saptamana asta.
Leu
Daca nu iti face placere sa faci tot ce ti se impune, refuza. Atunci cand vei simti, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Ar putea fi o zi perfecta pentru dragoste. Aminteste-ti sa zambesti azi.
Fecioara
Cand nu poti sa urmezi ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Cand vei simti nevoia, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, nu sta deoparte. E o perioada potrivita pentru dragoste. Nu uita sa zambesti in fiecare zi.
Balanta
Daca chiar nu vrei sa discuti despre ceea ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei da curs. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. Ar putea fi o zi buna pentru bani. Nu uita sa zambesti in fiecare zi.
Scorpion
In cazul in care nu poti sa executi intocmai ceea ce iti propune cineva, pur si simplu spune NU. Cand vei simti nevoia, vei da curs. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. S-ar putea sa fie o zi buna pentru dragoste. Fii un adevarat prieten astazi.
Sagetator
Nu vrei sa urmezi ce ti se impune, fii sincer. Atunci cand vei dori, vei face. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Nu e o zi propice pentru bani. Profita de in aceasta perioada.
Capricorn
In situatia in care nu vrei sa faci tot ce iti propune cineva, pur si simplu spune NU. Atunci cand vei dori, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. Este o zi buna pentru investitii. Nu uita sa zambesti azi.
Varsator
Daca nu vrei sa discuti despre tot ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand va veni momentul, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. Este o perioada propice pentru bani. Profita de in fiecare zi.
Pesti
Cand nu poti sa discuti despre ce ti se impune, fii sincer. Cand vei simti, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, treci la actiune. Ar putea fi o zi propice pentru achizitii. Zambeste in aceasta perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *