Horoscopul de azi – 1 iunie 2014

Berbec
Pari ocupat. Daca nu vrei sa urmezi tot ce iti propune cineva, refuza. Atunci cand vei simti nevoia, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, treci la actiune. S-ar putea sa fie o perioada potrivita pentru achizitii. Fii un adevarat prieten saptamana asta.

Taur
In cazul in care nu poti sa urmezi tot ce ti se impune, refuza. Cand vei simti nevoia, vei face. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Ar putea fi o zi propice pentru dragoste. Aminteste-ti sa zambesti in fiecare zi.

Gemeni
Crezi spusele cuiva. Daca nu vrei sa urmezi ce iti propune cineva, spune asta. Cand vei dori, vei da curs. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. Este o zi buna pentru investitii. Razi saptamana aceasta.

Rac
Gandesti la prezent. Nu vrei sa faci tot ce ti se propune, pur si simplu spune NU. Cand va fi timpul, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. Ar putea sa nu fie o zi perfecta pentru afaceri. Profita de ziua de astazi.

Leu
Daca nu doresti sa executi intocmai ce ti se propune, spune asta. Cand vei dori, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. E o perioada propice pentru achizitii. Fii un adevarat prieten saptamana aceasta.

Fecioara
Daca nu vrei sa faci tot ce ti se impune, spune ca nu iti doresti. Cand va fi timpul, vei raspunde pozitiv. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. E o perioada buna pentru bani. Aminteste-ti sa zambesti in aceasta perioada.

Balanta
In situatia in care nu vrei sa urmezi ceea ce ti se impune, fii sincer. Cand vei dori sa faci asta, vei raspunde pozitiv. O persoana are nevoie de un ajutor, treci la actiune. S-ar putea sa fie o zi perfecta pentru bani. Razi saptamana aceasta.

Scorpion
Daca chiar nu vrei sa executi intocmai ceea ce ti se propune, spune ca nu iti doresti. Cand vei dori, vei da curs. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, treci la actiune. Este o perioada potrivita pentru dragoste. Profita de ziua de in aceasta perioada.

Sagetator
In cazul in care nu poti sa faci tot ce ti se impune, pur si simplu spune NU. Cand va veni momentul, vei raspunde pozitiv. Cineva are nevoie de tine, nu sta deoparte. Este o perioada potrivita pentru afaceri. Nu uita sa zambesti in aceasta perioada.

Capricorn
Daca chiar nu vrei sa discuti despre ce ti se propune, refuza. Atunci cand vei dori sa faci asta, vei face. Un apropiat iti face o propunere de nerefuzat, nu sta deoparte. E o perioada buna pentru achizitii. Razi in fiecare zi.

Varsator
Daca nu doresti sa discuti despre ce iti propune cineva, fii sincer. Atunci cand va fi timpul, vei raspunde pozitiv. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. S-ar putea sa nu fie o perioada perfecta pentru amor. Zambeste azi.

Pesti
In situatia in care nu vrei sa discuti despre ce ti se impune, refuza. Atunci cand va fi timpul, vei face. Daca cineva are nevoie de ajutorul tau, nu sta deoparte. S-ar putea sa fie o perioada propice pentru dragoste. Fii un adevarat prieten saptamana asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *