Horoscop 2014 pentru Scorpion

horoscop-scorpionHoroscopul pentru 2014 este impartit in trei decani, in functie de data nasterii si cuprinde: primul decan – cei nascuti intre 23 octombrie – 1 noiembrie, al doilea decan 2- 11 noiembrie, respectiv al treilea decan 12 – 21 noiembrie.

Iata horoscopul anului 2014 pentru Scorpion:

Decanul 1 (23 octombrie – 1 noiembrie) – Horoscop 2014 pentru Scorpion

Timp de cateva luni, la mijlocul anului 2014, va trebui sa se ocupe de unele probleme dificile. Cu toate acestea, pe tot parcursul anului, in general, este in cautarea frumusetii, mai ales in ceea ce priveste dragostea, in special spre sfarsitul anului.

Pentru 2014, influenta majora este cea a lui Neptun. Acesta ii va spori sensibilitatea, imaginatia, si idealismul. Isi va putea urmari visele, fara a fi nevoie sa renunte la lucrurile materiale in viata, cele care ii vor aduce confortul si siguranta.

De asemenea, va simti un sentiment de autoritate, dar si o crestere a puterii personale. Efetul va fi simtit chiar si inainte de inceperea anului 2014. Acest lucru se datoreaza eclipsei solare din noiembrie 2013, care a cazut tocmai in decanul dumneavoastra. Aceasta eclipsa a fost incredibil de importanta si puternica si se va fae simtita timp de douasprezece luni. Aceasta a fost coloana vertebrala a diagramei intoarcere solare, ceea ce inseamna ca pot fi inepute noi proiete, cu forta si entuziasm.

Eclipsa de soare, alaturi de alinierea cu Mercur, pot avea influenta pana in noiembrie 2014. Mintea ta va fi ascutita si vei comunica efficient in 2014. Negocierilie afaerile de orice fel si semnarea de contracte ar trebui sa fie foarte profitabile, mai putin in perioada mai-august.

In perioada 29 aprilie – 31 octombrie 2014 te poti confrunta cu multe provocari iar obiectivele vor fi mult mai greu de obtinut. Totusi, vei avea sperante mari.

De la mijlocul lunii iulie si pana la sfarsitul lui august 2014, vei avea tendinta de a exagera lucrurile acum, ego-ul tau se va manifesta mai puternic si asta poate duce la supraestimarea capacitatilor si resurselor de are dispui. In aceasta perioada are va dura sase saptamani, va fi important sa dai dovada de retinere, mai ales in relatiile tale profesionale. Ia-o usor.

Spre sfarsitul lui octombrie 2014 accentul se va pune pe dragoste si bani iar urmatoarele sase luni sunt puternic si benefic influentate de prezenta lui Venus in decanul tau. Acest lucru va aduce mai multa afectiune si dragoste in viata ta, facandu-te popular. Finantele ar trebui sa se imbunatateasca. Acum ar putea fi un moment bun sa investesti sau sa cheltui bani pe lucruri de calitate.

Vei simti nevoia sa iti imbunatatesti situatia financiara si sa castigi mai mult. De asemenea, va creste foarte mult atractivitatea in ochii altora.

Citeste continuarea articolului Horoscop 2014 pentru Scorpion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *