Horoscop 2014 pentru Pesti

horoscop-pestiHoroscopul pentru zodia pestilor pentru anul 2014 este impartit in trei decani, in functie de data nasterii. Iata predictiile: Horoscop 2014 pentru Pesti.

Horoscop 2014 pentru Pesti

Decan 1 (19-28 februarie) Horoscop 2014 pentru Pesti

Singura influenta majora din acest an este prezenta lui Neptun in decanul vostru pentru tot anul 2014. Efectele pot varia de la extaz spiritual la inselaciune si frauda. Desi Neptun este nebulos si greu tradus, efectele sale sunt la fel de subtile.

Unii dintre voi poate au simtit deja aceasta influenta misterioasa in 2013 si este posibil sa fi dus laconfuzie si la indoiala de sine. Partea mai ingrijoratoare sau sinistra a acestui tranzit au fost aduse de catre alte tranzite provocatoare si o eclipsa de luna in aprilie 2013. Nu exista niciun motiv de teama sau de intrebari. Pentru intregul an, partea mai inaltatoare si plina de speranta adusa de Neptun este sporita de o serie de eclipse de ajutor.

Eclipsa de soare din noiembrie 2013 va continua sa va ridice moralul pana la sfarsitul luniiaprilie 2014. Influenta lui Saturn va ajuta la manifestarea viselor tale si te vor ajuta, de asemenea, sa iti pastrezi obiectivele realiste si realizabile. Acesta poate fi o constanta, dar pentru progrese solide si recunoastere ar trebui sa va pastrati optimismul si multumirea.

Eclipsa din 29 aprilie va face ca planificarea si comunicarea sa reprezinte o tema majora pentru lunile urmatoare. De asemenea, gandurile si interactiunile vor deveni cele mai importante.

Visezi la dragoste sau bani? Ambele sunt bine aspectate spre sfarsitul anului si pana in aprilie 2015. Timp de sase luni, te vei putea bucura de farmecul si favoarea unui frumos trigon cuVenus. Acest aspect uneori linistit este tras in sus de un sextil cu Marte, reteta perfecta pentru cele mai multe activitati placute. Viata ta de iubire va beneficia cu siguranta, dar va avea, de asemenea, o nevoie puternica de a creste, de a castiga potential.

Citeste continuarea articolului Horoscop 2014 pentru Pesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *