Ce cred romanii despre listarea Alibaba

alibabaAlibaba.com urmeaza sa fie listat la bursa, operatiunea fiind considerata tranzactia anului. Cei 40 de hoti care dau tzepe cumparatorilor de pe site-ul de intermedieri spera ca aceasta tranzactie sa le creasca numarul de clienti si sa le creasca profitul cu peste 100%.  

Autor: Alibobul

Astrologul de serviciu spune ca pozitia astrelor,  Cuadratura Saturn-Venus creeaza conditiile ideale pentru listarea la bursa a conducatorului celor mai de temut hoti. De altfel, astrele arata ca perioada grea de furtisaguri si scandaluri va continua si in urmatoarea perioada, cand vom mai trece prin astfel de listari, furturi online sau plagiate.

Mai mult decat atat, pozitia nefavorabila a lui Marte face ca romanii sa perceapa denaturant acest eveniment important. Dar nu e vina lor, e vina astrelor.

Iata ce parere au personalitatile din Romania despre cea mai importanta tranzactie din 2014:

VV Pontos: Listarea Alibaba e copia fidela a catorva sute de alte listari care s-au produs in ultimii ani. De ce nimeni nu spune despre asta ca e un plagiat?

F Piersic: L-am interpretat pe Alibaba, dar si pe cei 40 de hoti la examenul de admitere la teatru si film si pot spune ca nu as fi crezut vreodata ca voi avea ocazia de a interpreta aceleasi personaje, dar sub o alta forma, cu alte emotii, alte situatii. Ma bucur ca s-au listat la bursa si voi accepta cu bucurie sa ii interpretez din nou. Chiar zilele trecute ma gandeam cum as fi interpretat eu rolul lui Leonardo di Caprio din Lupul de pe Wall Street.

Fuego: In timp ce impodobeam bradul impreuna cu a mea maicuta s-a zvonit ca mi-as fi cumparat miliardele mele de fani de pe alibaba.com la preturi infime, dar nu e nimic adevarat. Pe Alibaba poate gasesti aproape orice, dar nu miliarde si milioane de babute care stau gatite de sarbatoare si pregatite sa ma adore si sa ma venereze.

Un locuitor din Drumul Taberei: Nu gasesti orice pe Alibaba. Am vrut sa cumpar un metrou sau macar o statie finalizata si nu am gasit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *