Caracteristici generale – Taur

horoscop-taurZodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este un semn negativ, feminin, fix, care ii confera stabilitate. Este guvernat de Venus
Ii plac culorile solare: galben, galben-portocaliu sau nuantele de huma.

Metalul zodiei este cuprul iar pietrele pretioase pe care le poate folosi drept talismane sunt coralul si smaraldul.

Are noroc in zilele de vineri, aceasta fiind ziua din saptamana cea mai favorabila Taurului.
Are calitati care il pot transforma in angajatul perfect si companionul care va deveni confident. Taurul este loialit, tenace, stabil si rabdator. Sunt calitati care il vor ajuta in viata, in special pentru a-si indeplini cea mai arzatoare dorinta: sa obtina bunastare materiala, confort.

Este incapatanat si are tendinta de a deveni prea posesiv si materialist. Dar cum altfel ar putea sa isi doreasca si sa obtina bunastarea si confortul daca nu ar avea si aceste defecte?

Si tocmai pentru ca pentru Taur este extreme de importanta latura materiala, financiara, orice griji sau probleme legate de acestea ii pot afecta sanatatea.

Este un gurmand. Mananca mult, mananca cu pofta si degusta indelung. Nu mananca doar pentru a-si stapani foamea, ci mai ales mananca pentru a simti savoarea, aroma preparatelor culinare. Si e de inteles avand in vedere faptul ca zonele sensibile ale acestuia sunt: gatul, laringele, amigdalele, cerul gurii. Taurul este predispus la dureri de gat, laringita. Tot gatul este si principal zona erogena a Taurului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *