Caracteristici generale – Berbec

horoscop-berbec

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este un semn pozitiv, masculin. Are ca element definitoriu Focul iar planeta sa guvernatoare este Marte. Pastrand caracteristicile lui Marte, zeu a razboiului, Berbecul va fi mereu in garda, impulsiv si luptator.

Berbecii prefera culoarea verde si nuantele de vernil. Piatra pretioasa caracteristica zodiei este ametistul, in vreme ce metalele zodiei sunt fierul si otelul. Cea mai buna zi a Berbecilor este a doua zi a saptamanii, adica ziua de marti. In vreme ce altii considera ca marti este ziua celor trei ceasuri rele, Berbecul este favorizat si aceasta zi ii poarta noroc.

Nativii acestei zodii sunt curajosi, cinstiti, independenti, vor sa faca singuri totul si sunt convinsi ca o fac bine si au o energie fizica debordanta. Aceste atribute ii ajuta sa isi puna in practica cea mai mare dorinta: actiunea.

Insa Berbecul este grabit, pripit, agresiv. Aceste defecte pot sa ii ajute in anumite privinte, insa, in general, acestea raman exact ceea ce sunt: niste defecte.

Berbecii au o constitutie robusta in general iar cele mai afectate zone sunt capul, au deseori dureri de cap si diverse tulburari legate de nas, gat si ochi.

Zonele erogene ale nativului sunt tot cele din zona capului: crestetul, fata, tamplele, urechile si chiar si parul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *