Astrele nasc vedete

Cuadratura planetelor favorizeaza toti nativii zodiacului si ii transforma in adevarate vedete. Gramada de planete le ofera oportunitatea, siguranta si publicul de care au nevoie pentru a fi venerati. Cei care sunt total lipsiti de bun simt, colectioneaza bancnote iar limba pe care vorbesc in mod curent este agramata, vor fi rasfatatii zodiacului.

Autor: Astrologul Demoralizat

1. Costin Necunoscutul, Iliuta Anonimul si Vasilica Insignifiantul iti spun sa votezi pe 16 noiembrie

Daca te-ai intrebat de ce oameni de care nu ai auzit niciodata pana acum te indeamna la vot, zambindu-ti cu incredere dintr-un videoclip promovat pe site-uri cunoscute, acesta este motivul: astrele transforma in vedeta pe oricine isi doreste faima. Si tu vrei faima? Acum e simplu sa o obtii!

EVOLUTIA VOTULUI

Dupa frenezia Ice Bucket, orice anonim se poate transforma in vedeta. Cum? Fa un videoclip cu tine si indeamna lumea la vot pe 16 noiembrie. Apoi, promoveaza-l intens pe facebook, dar si in presa online.

2. Vezi ce a mai facut Regina Silicoanelor, Xuleasca (aici se poate inlocui cu numele oricarei vedete internationale) de Romania

Daca ai cel mult opt clase, te imbraci cu haine mulate, scurte, transparente, stralucitoare, te autodenumesti playboy, ai avut norocul sa atingi o vedeta si esti gata sa “te iei in gura” cu orice vedeta TV (a se citi asistente TV, vanatori si ocupanti de canapele, manelisti, descendenti sau rude/apropiati ai manelistilor), succesul tau e garantat. Astrele te ajuta sa devii cunoscut(a) rapid si cele mai multe dintre televiziuni iti vor sta la picioare.

Daca te si duce putin capul, ai putea incheia contracte grase, cu mai multe zerouri decat ale managerilor de la multinationale si, cu siguranta, mai multe decat ale medicilor si profesorilor. Vorba aia: “daca nu ti-a placut cartea!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *